Binnen Smits & de Kleijn staat het personeel centraal. Gemotiveerd, loyaal en doelgericht, zo valt ons team het beste te typeren. Lees hieronder de ervaringen van ons team.

 

Roy Janssen – werkplaats chef

“Als werkplaats chef bij Smits & de Kleijn vervul ik een rol waarin ik leiding geef in de werkplaats samen met mijn collega’s. Mijn dagen zijn gevuld met het coördineren van werkzaamheden, zorgen voor een soepele gang van zaken in de werkplaats en onderweg met de service bus om directe ondersteuning te bieden. Daarnaast zit ik in het gras seizoen op de hakselaar. Het afwisselende karakter van mijn functie en het werken met zowel het team als de machines maken elke dag een boeiende uitdaging. Ik vind het leuk om bij te dragen aan het succes van Smits & de Kleijn.”


Rob Hulsen – Kraanmachinist

“Na al die jaren heb ik nog steeds veel plezier in mijn werk.
Dit komt mede door de flexibiliteit binnen firma. Daarnaast
heb je binnen Smits & de Kleijn een hele wisselend
takenpakket. ook is het mooi om te zien dat de jongens
waarmee het allemaal is begonnen nu nog af en toe
meewerken.”


Max den Bieman – Terrein chef

“Momenteel ligt mijn focus vooral op de wasinstallatie , en het is leuk om naar een concreet doel toe te werken. Of het nu een rustige of drukke dag is, er is constant doorloop, wat het werk dynamisch en boeiend houdt. Binnen het team en buitenaf blijven we goed in contact, waardoor we altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Kortom, elke dag bij Smits & de Kleijn is een nieuwe uitdaging!”


 Ben je nu benieuwd naar wat Smits & de Kleijn jou kan bieden? Neem een kijkje op onze vacature pagina.