Smits & de Kleijn is een onderneming die sterk inzet op het moderniseren en verbeteren van het machinepark en bedrijfslocatie. Benieuwd naar de nieuwste machines en werktuigen? Bekijk hieronder het overzicht van het laatste nieuws.

Nieuwe Volvo EC250EL met milieuvriendelijke motor
Schone Stage 5-Motor:

Onze Volvo EC250EL is uitgerust met een moderne Stage 5-motor. Dit betekent dat de motor aan strenge milieuvoorschriften voldoet en minder schadelijke stoffen in de lucht uitstoot. Deze schonere motor draagt niet alleen bij aan een betere luchtkwaliteit, maar helpt ook de brandstofefficiëntie te verbeteren.

Comfortabele cabine met overdruk:

De kraan is voorzien van een cabine met een overdruksysteem. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder altijd in een veilige werkomgeving werkt, zelfs in stoffige of vieze werkomgevingen.

Met de Volvo EC250EL zijn we goed uitgerust om een breed scala aan graafwerkzaamheden efficiënt en milieuvriendelijk uit te voeren. We zijn trots op onze toewijding aan duurzaamheid en servicekwaliteit, en we streven ernaar te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe deze graafmachine ons in staat stelt om uw projecten tot een succes te maken, terwijl we samen bijdragen aan een schonere toekomst.

 


3 nieuwe tractors Stage-5 toegevoegd aan het machinepark

We hebben onlangs drie nieuwe tractoren aan ons machinepark toegevoegd om te voldoen aan de toenemende eisen van onze opdrachtgevers. Deze aanwinsten omvatten de volgende modellen van John Deere:

John Deere 6195R:

– Krachtige tractor voor zware taken.
– Uitgerust met moderne Stage 5-motortechnologie.
– Gebruikt voor diverse veldwerkzaamheden.

John Deere 6155R:
– Perfecte balans tussen vermogen en wendbaarheid.
– Betrouwbare prestaties met een Stage 5-motor.
– Draagt bij aan milieuvriendelijkheid en productiviteit.

John Deere 6120M:
– Voorzien van een Stage 5-motor voor milieuvoordelen.
– Geschikt voor nauwkeurig profileren en aanwateren van sportvelden.
– Handig voor diverse grondverzetwerkzaamheden met de mogelijkheid om een kleine grondkar te trekken.