Bij Smits & de Kleijn werk je bij een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Met circa 35 werknemers zijn wij een middelgrote speler op het gebied van aannemerij, transport en agrarisch loonwerk. Tegelijkertijd is Smits & de Kleijn een bedrijf dat het hart voor zijn medewerkers op de juiste  plaats heeft. Ondernemerschap, klantgerichtheid en vooruitstrevend zijn belangrijke kenmerken van onze manier van werken.

Bedrijfscultuur

Bij Smits & de Kleijn kennen we een bedrijfscultuur van teamwork in een informele sfeer. Een persoonlijke benadering staat daarbij zeer centraal. Daarnaast bieden wij je volop de kans om jezelf te ontwikkelen naar je eigen kwaliteiten en ambities.

Wat verwachten wij van je?

Bij Smits & de Kleijn krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Maar wij verwachten ook veel van je terug. Daartegenover staat een goede beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling voor werken bij Smits & de Kleijn? Wij zien je sollicitatie op een van onze vacatures graag tegemoet. Ook open sollicitaties zijn zeer welkom. Voor meer informatie over werken bij Smits & de Kleijn kun je ook contact opnemen met Sjoerd Smits.